facebook


ציוד למטבחים ומסעדות

להתאים נכון את הציוד למסעדה ציוד המיועד לשימוש במטבחים ומסעדות עשוי להיות דומה לציוד של מטבחים ביתיים אך כמובן שיהיה מדובר בקנה מידה גדול יותר. מטבחים תעשייתיים או מסחריים משמשים להכנת אוכל בכמויות גדולות עבור חדר אוכל של עובדים או כאספקה של חברות קייטרינג ולכן המטבח וכל מה שנמצא בו צריך להתאים למשימה של בישול בכמויות גדולות מאד. ציוד למטבחים ומסעדות הוא תחום שלם בעולם העסקים וחשוב מאד לדעת איזה סוג של ציוד בוחרים כאשר מקימים מסעדה. על מנת להקים מטבח במסעדה צריך לפעול על פי הוראות שונות שקובעים משרד הבריאות וגופים נוספים מטעם המדינה. חשוב לשים לב היכן ממוקמת כל עמדת עבודה, היכן ממקמים את חדר המקרר ואיך מאחסנים חומרי גלם יבשים או טריים. עבור כל אלה צריך פריטים מסוימים מהתחום של ציוד מטבח למסעדה - עגלות אחסון בגדלים או גבהים שונים, מדפים במידות שונות, קערות אחסון המיועדות לתבלינים, קמח או כל מרכיב מזון אחר ועוד. איך לבחור את הציוד הדרוש? מכיוון שיש סוגים שונים של אביזרים וציוד חשוב לשים לב מה בוחרים. ישנן בעולם זה כמה חברות יצרן וכדאי לבחור את אלה שנחשבות למובילות בתחום. ספק הציוד צריך להיות כזה שיש לו ידע וניסיון בתחום זה והעובדים שלו יוכלו גם לתת ייעוץ לבעל המסעדה, ייעוץ שגם יחסוך לו כסף וגם יסייע לו לסדר את הציוד במטבח בדרך הנוחה והנכונה ביותר. בחירת ציוד מטבח למסעדות אינה בחירה פשוטה ויש לה משמעות גדולה. מסיבה זו חשוב להקדיש זמן ותשומת לב לבחירה נכונה ולימוד השטח ובמידת הצורך - להתייעץ עם איש מקצוע שיש לו ידע בתחום. זקוקים לציוד חדש למטבח או למסעדה שלכם? איכותו הגבוהה של הציוד שאותו אתם רוכשים חשובה לכם וגם מידת הפונקציונאליות שהוא מציע לכם? אם כן, מדיליין היא הכתובת הנכונה לפנות אליה. החברה משווקת ציוד לבתי העסק בתחומים שונים וכן ללקוחות פרטיים, לרבות ציוד למסעדות. ליצירת קשר ולפרטים נוספים, התקשרו ל - 072-2150308

סל הקניות שלי